Sprk:     
Kategorier
REA
BARNKLÄDER
Varukorgen
  0 ...r tom
Logga in
Nyhetsbrev
vrigt
Specialerbjudanden
Kjol svart Flinga
SEK450.00
SEK100.00
Kjol svart Flinga
...
Press


Välkommen till bara Glad, här finns bilder och text för artiklar i tidningar och tidskrifter!          
 Klädintresset blev startskott för eget företag

Eva-Marie Glad är en klädintresserad tvåbarnsmamma som tröttnade på utbudet av tråkiga amningskläder och bestämde sig för att sy egna. Hela hennes mammagrupp ville köpa dem och det blev startskottet för klädföretaget bara Glad vars kläder faktiskt passar alla kvinnor, inte bara de ammande.

Eva-Marie Glad födde sitt andra barn för fyra år sedan, hennes första hade då hunnit bli elva år, och hon blev besviken när hon upptäckte att utbudet av snygga amningskläder fortfarande var dåligt.

- Jag är road av mode och snygga kläder och hade ingen lust att klä mig i enfärgade tröjor bara för att jag skulle amma. Dessutom var modellerna sådana att det tydligt syntes att det var amningströjor, vilket gjorde att de las på hyllan när amningen var över, berättar Eva-Marie Glad.


Ny modell och mönstrat

Eva-Marie Glad letade upp mönstrade tyger i glada färger och sydde själv sina tröjor. Eftersom alla mammorna i mammagruppen blev intresserade började Eva-Marie förstå att hon inte var ensam om att sakna den här typen av kläder. Hon började då experimentera både med tyger och med mönster.

- Jag ville skapa en modell som var läcker och praktisk men som inte såg ut som en amningströja. Ett plagg som skulle kunna användas även efteråt. Amningstiden är ju inte så lång och det blir en dyr tröja om den bara används några månader, säger Eva-Marie Glad.


Mönsterskydd och eget företag

Resultatet blev en unik, mönsterskyddad modell, praktisk och fin vid amning men lika snygg på alla kvinnor, oavsett tidpunkt i livet. Eva-Marie Glad blev egen företagare ”på kuppen” och driver nu företaget bara Glad em AB med en hel kollektion snygga, praktiska och lättburna kläder. Hon designar själv alla modeller och skapar sina egna tyger. I vårkollektionen 2008 finns många mönstrade plagg men också en del enfärgade.

- Jag har verkligen fått mycket positiv feedback från kvinnor av typen ”äntligen någon som gör fina toppar och inte bara praktiska t-shirts” och det var precis så jag själv kände. Ammande kvinnor vill klä sig snyggt, inte bara praktiskt. Det var startskottet för mig och företaget bara Glad, säger Eva Marie Glad.Kontakt: :mail:  info@baraglad.se  / Tele: 08-5000 1080